O nas

Smo butična turistična agencija, ki organizira izlete v čarobni svet vrtov.
Pri tem dajemo velik poudarek na osebni odnos s strankami.

Naše srčno podjetje

Pekiella je butična turistična agencija, ki daje velik poudarek na osebni odnos s strankami. Neredko so prav stranke tiste, ki sooblikujejo našo ponudbo. Osrednja ponudba zajema izlete in potovanja na skrbno izbrane vrtove po Sloveniji in v njene sosednje dežele. Pogosto so ti vrtovi v privatni lasti in iz tega razloga težko dostopni.
V programih so izbrane destinacije, ki se ponašajo s svojo naravno lepoto in bogato kulturno dediščino. Osrednjo ponudbo dopolnjujejo turistični programi za posameznike in skupine, kot so izleti na strokovne sejme in na kulturne dogodke ter tematsko obarvani izleti prilagojeni letnim časom.
V primeru povpraševanja izvajamo tudi rezervacijo prevozov in hotelskih storitev.


Andreja Rudaš

Ustanoviteljica in vodnica

Po izobrazbi sem profesorica zgodovine, po duši popotnica, raziskovalka in ljubiteljica lepega. Že v študentskih letih sem bila zapisana turizmu in kot vodička razkazovala tujcem bisere naše prestolnice. Kasneje sem tudi sama začela potovati in odkrivati lepote sveta. Na potovanjih sem odkrila vrtove: majhne, velike, grajske, botanične, zeliščne, cvetlične… – čudovite kreacije, plod skrbnega negovanja narave s strani človeka. Vrtovi zame predstavljajo košček raja na zemlji. Njihova lepota ne prevzame le naših čutil, ampak umiri tudi duha. V slednje sem trdno prepričana in zato sem ustanovila agencijo, katere glavni namen je popeljati ljudi v košček raja na Zemlji.
Pridružite se mi tudi vi!